maj 27, 2024

Loppemarked for musikelskere ved Landemærket

Af Michael Bonnevie

 

I går var der loppemarked for musikelskere, i gaden Åbenrå ved Landemærket.

Loppemarkedet stod musikforretningen 4Sound for, og på dagen havde de spærret Åbenrå, så folk kunne udstille deres nye og brugte musikinstrumenter, med salg for øje.

4sound-loppemarked-1

Jeg havde ingen intentioner om at købe nyt eller brugt grej, da der er lavvande i kassen pt. Jeg kunne dog godt have ønsket at jeg havde haft lidt moneter i overskud, da der var rigtig mange lækre ting og sager, som var sat kraftigt ned på dagen..

Der blev virkelig handlet igennem, og rigtig mange fik pruttet priserne endnu længere ned end det de var sat til. Her bliver der handlet stormembran mikrofon.

4sound-loppemarked-21

Rundt omkring sad der folk og prøvede guitarer, basser og meget mere. Kort efter jeg tog billedet, handlede de guitaren.

4sound-loppemarked-22

Den gamle analoge monosynth herunder, var lidt af et tilløbsstykke. Selvom man efterhånden kan efterligne de fleste instrumenter digitalt, så er der alligevel noget over den ægte vare. Lidt det samme som med en gammel lp. Lyden er bare federe og varmere, og det er noget som mange stadigvæk værdsætter. Der var også flere steder hvor de gamle vinylplader blev solgt.

4sound-loppemarked-12

Her er entertaineren Kalle, som virkelig forstår at spille op til sit publikum. Han er desuden en fremragende trommeslager.

4sound-loppemarked-25

Jeg fandt et klip på Youtube med Kalle. Det er dog ikke helt det samme som at være der selv, men man kan godt fornemme mandens energi alligevel.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Loppemarked for musikelskere ved Landemærket

  1. Øv, Øv og flere gange Øv… Bortset fra den dejlige Biled gennemgang af Loppemarkedet i Åbenrå, København, gør det ondt helt ind i min Sjæl og se alle de dejlige Instrumenter og de mennesker der har haft fornødent stamina, udholdenhed og gå på mod, til at betjene sig af og bruge, det pragtfulde udvalg der her er repræsenteret, indenfor de fleste genrer af musikkens vidunderlige univers.

    Jeg startede selv med Signalhorn i F.D.F, købte senere en brugt Saxofon, flere Harmonikaer, Mundharmonikaer, fik en Gl. Banjo forærende, var vild med New Orleans Jazz, kendte alle de gamle Kunstnere på lyden de hver især brugte, som udtryk for deres, hver især specielle måde at udfolde sig på……… Senere har jeg fået lidt Klaver undervisning og hvad er det hele blevet til ? Øv, Øv og flere gange Øv, men interessen er der stadig og misundelsen på de der kan det der………..

    Tak for en god Billedserie, det er du bare god til og Spille dine Guitarer kan du knageme også !!!
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.