Af Michael Bonnevie

 

I går var der loppemarked for musikelskere, i gaden Åbenrå ved Landemærket.

Loppemarkedet stod musikforretningen 4Sound for, og på dagen havde de spærret Åbenrå, så folk kunne udstille deres nye og brugte musikinstrumenter, med salg for øje.

4sound-loppemarked-1

Jeg havde ingen intentioner om at købe nyt eller brugt grej, da der er lavvande i kassen pt. Jeg kunne dog godt have ønsket at jeg havde haft lidt moneter i overskud, da der var rigtig mange lækre ting og sager, som var sat kraftigt ned på dagen..

Der blev virkelig handlet igennem, og rigtig mange fik pruttet priserne endnu længere ned end det de var sat til. Her bliver der handlet stormembran mikrofon.

4sound-loppemarked-21

Rundt omkring sad der folk og prøvede guitarer, basser og meget mere. Kort efter jeg tog billedet, handlede de guitaren.

4sound-loppemarked-22

Den gamle analoge monosynth herunder, var lidt af et tilløbsstykke. Selvom man efterhånden kan efterligne de fleste instrumenter digitalt, så er der alligevel noget over den ægte vare. Lidt det samme som med en gammel lp. Lyden er bare federe og varmere, og det er noget som mange stadigvæk værdsætter. Der var også flere steder hvor de gamle vinylplader blev solgt.

4sound-loppemarked-12

Her er entertaineren Kalle, som virkelig forstår at spille op til sit publikum. Han er desuden en fremragende trommeslager.

4sound-loppemarked-25

Jeg fandt et klip på Youtube med Kalle. Det er dog ikke helt det samme som at være der selv, men man kan godt fornemme mandens energi alligevel.

Relaterede fotos: