april 25, 2024

4Sound musik loppemarked 2016

Af Michael Bonnevie

 

Jeg mener, at det nu er tredje gang, at 4Sound afholder musik loppemarked, foran deres butik ved Landemærket i København.

Jeg var derinde sidste år, og syntes det var et rigtig godt tiltag, for dem der elsker musik og musikinstrumenter.

4sound-loppemarked-2016-10

4sound-loppemarked-2016-1

I lørdags var der musik loppemarked igen, og fordi jeg ville ind og se Copenhagen Pride, så var det nærliggende lige at smutte forbi Landemærket og se, om der var nye spændende ting og sager man kunne være fristet til at købe.

4sound-loppemarked-2016-7

Loppemarkedet lignede sig selv, men i en lettere skrumpet udgave. Der var flere boder og sælgende sidste år, så jeg håber ikke at ideen er ved at dø ud?  Der var stadigvæk gode ting og sager her og der, men meget af det der var budt til salg, var lp-er og i den dur. Jeg syntes at ideen om et musik loppemarked er fortrinlig, men hvis ikke de passer på, så går det til sidst hen og bliver en dødssejler, og det ville være rigtig ærgerligt! Lur mig, om ikke jeg skal forbi igen til næste år, for måske var det bare i år, at det var lidt tyndt?

Jeg fik taget lidt billeder af løjerne, og futtede så ellers afsted til Pride paraden..

4sound-loppemarked-2016-6

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “4Sound musik loppemarked 2016

  1. Fascinationen af Instrumenterne fornægter sig aldrig ! ! ! Så det er jo dejligt at Admin på vores vegne, deltager aktivt i de tiltag, der også lader os andre dødelige snuse til `Atmosfæren` omkring de pragtfulde Instrumenter der fylder vores hverdag med Musik…
    Admin bruger sine Stemningsbilleder, og på G.D. også indlæg af egen produceret musik, på en lokkende og yderst tiltalende måde, der gang på gang får mig til at ærgre mig over, ikke selv at have været til stede ved alle de arrangementer, han selv Gennemfotografere og presenterer mig selv og andre for…………
    En stor tak. M.v.h. gb……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.