Af Michael Bonnevie

 

Det er nogle gange svært at se, men sommeren er lige om hjørnet. Således måtte jeg endnu engang ud og vandre på Amager fælled.

For et par uger siden, var jeg derude med min kamera gimbal, og filme noget video, -men fælleden drager mig gang på gang,  så væbnet med mit trofaste kamera, vandrede jeg rundt derude et par timer.

Det er skønt at opleve, hvordan fælleden skifter klæder med årstiderne. Her sidst på foråret, er alting ved at springe ud og grønne til, og man kan endnu begive sig ind i vildnisset, uden at ‘fare vild’

Om ikke meget mere end et par uger, er det hele groet til, så det er nu man skal opleve de små listige gemmesteder, det vrimler med på fælleden. 

Forsommer paa faelleden 2021-6

Forsommer paa faelleden 2021-23

Billederne er ikke den store kunst, men blot indtryk på min vej rundt. Jeg har jo alligevel altid kameraet med, så derfor kan jeg ligeså godt skyde et par fotos her og der. Mit næste indlæg, bliver højst sandsynligt noget makro video, hvor jeg vil undersøge, om det er muligt at lave håndholdt video, med min gimbal? Det skal nok blive udfordrende!

Relaterede fotos: