maj 23, 2024

Forsommer på Amager fælled

Af Michael Bonnevie

 

Det er nogle gange svært at se, men sommeren er lige om hjørnet. Således måtte jeg endnu engang ud og vandre på Amager fælled.

For et par uger siden, var jeg derude med min kamera gimbal, og filme noget video, -men fælleden drager mig gang på gang,  så væbnet med mit trofaste kamera, vandrede jeg rundt derude et par timer.

Det er skønt at opleve, hvordan fælleden skifter klæder med årstiderne. Her sidst på foråret, er alting ved at springe ud og grønne til, og man kan endnu begive sig ind i vildnisset, uden at ‘fare vild’

Om ikke meget mere end et par uger, er det hele groet til, så det er nu man skal opleve de små listige gemmesteder, det vrimler med på fælleden. 

Forsommer paa faelleden 2021-6

Forsommer paa faelleden 2021-23

Billederne er ikke den store kunst, men blot indtryk på min vej rundt. Jeg har jo alligevel altid kameraet med, så derfor kan jeg ligeså godt skyde et par fotos her og der. Mit næste indlæg, bliver højst sandsynligt noget makro video, hvor jeg vil undersøge, om det er muligt at lave håndholdt video, med min gimbal? Det skal nok blive udfordrende!

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.