april 19, 2024

Halvmaraton VM 2014

Af Michael Bonnevie

 

København lagde i dag rammer til VM i halvmaraton. Det var naturligvis noget jeg måtte forbi og se

Jeg tog afsted forholdsvis tidligt, så jeg havde muligheden for at indsnuse atmosfæren og den festlige stemning omkring Christiansborgs slotsplads.

Jeg satte min cykel ved Børsen, og gik bagom til Børsgade hvor atleterne varmede op. Det var svært at se hvor afspærringen startede og sluttede, så jeg besluttede mig for at gå med strømmen, og endte derfor indenfor afspærringen lige foran slotspladsen. Jeg priste mig lykkelig for den fantastiske plads, med udsigt til løbere, interviewere, fotografer og hvad der ellers måtte være at finde derinde.

Selvfølgelig kunne det ikke blive ved med at gå, og en halv times tid før start, blev vi alm. dødelige gennet ud bag afskærmningen.

Heldigvis fik jeg en del billeder i kassen, som jeg ellers ikke ville have haft mulighed for, hvis jeg havde fulgt de “normale” ruter for tilskuere. Frækhed belønnes..

Billederne er alle sammen skudt med en Sigma 50 mm f 1.4 fastlinse. Det er lidt af en opgave at bruge fastlinse til den slags arrangementer, men absolut muligt hvis man forstår at udnytte det. Jeg så rigtig mange professionelle fotografer med op til flere kameraer påmonteret optikker til 50-80 tusinde kr.. Jeg nøjedes med et Nikon D3200 og en optik til 4000,-  I kan jo selv bedømme hvor langt man kan komme med lidt.

Håber at i nyder billederne.

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Halvmaraton VM 2014

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Halvmaraton VM 2014

  1. Indrømmet! Jeg var der ikke selv, men nu har jeg været med til Folkefesten via den dejlige reportage fra `Admins` side, det var knagme en pragtfuld mulighed for at deltage på side linen du der gav os og så med en forklaring på dit anvendte udstyr, der efter min mening ikke lader noget tilbage at ønske i forhold til de Professionelle Fotografers hundedyre Kameraer og Linser……..

    Selv var jeg i Hørsholm på Hovedgaden og havde det held at træffe to enthusiaster hos Hørsholm Foto på Hovedgaden, som også Fotograferede med Nikon og som kunne bytte Linser for hver deres model af apparater, jeg lærer stadig…………
    Dejligt at jeg måtte være med til Festen og så på sådan en Sommerdag d. 29/4-2014…………
    M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.