april 19, 2024

Fra Amagerbrogade til Bryggen og tilbage

Af Michael Bonnevie

 

En lille slentretur fra Amagerbrogade til Islands brygge, og tilbage igen.

I de sidste 10-20 år, er der dukket en myriade af nye bygninger og huse op på Amager.

Hvis der er ubebyggede områder på Amager man ikke har bevæget sig i, i bare et par år, så er det næsten 100 pct. sikkert, at der er skudt nye bygninger op i mellemtiden. Gamle bygninger bliver revet ned, eller ombygget til andet, hvilket nogle gange pynter i gadebilledet, andre gange ikke.

Fra Amagerbrogade til Bryggen-8

Jeg er stor tilhænger af, at en bygning eller hus, følger den byggestil som hersker i et område, og der har desværre været en grim trend de senere år, med at bygge arkitekternes våde drømme. Store klodser af beton og glas, som på ingen måde spiller sammen med det oprindelige byggeri! En gang imellem rammer de dog plet, og formår at lave en bygning der blender fint ind i byggestilen,  men det er for sjældent, desværre. De fotos jeg snuppede på min vej, er ikke udtryk for hverken det ene eller andet! Det må man selv bedømme..

Fra Amagerbrogade til Bryggen-20

Fra Amagerbrogade til Bryggen-29

Fra Amagerbrogade til Bryggen-44

Fotos er taget med Nikon D600 med Sigma 35mm Art objektiv.

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.