februar 29, 2024

Distortion 2017 på Vesterbro

Af Michael Bonnevie

 

Så stod den endnu engang på Distortion festival i København. Eventet startede om onsdagen på Nørrebro, men jeg ventede til dagen efter, da de ankom til Vesterbro.

Jeg var også inde på Vesterbro i 2015, men det var for at se Hipsterløbet, som er en del af Distortion. Dengang var udgangspunktet Litauens plads, og på min tur rundt i år, kom jeg da også forbi pladsen igen. Denne gang var der ikke plads til Romaerne som sidst. De var fortrængt, og der var næsten ingen steder at sidde eller stå.

distortion-2017-paa-vesterbro-29

En ting jeg lagde mærke til, var at det hele havde antaget et meget større omfang. Jeg fik ikke set det hele, men næsten, og som jeg så og oplevede det, så var hele Sønder boulevard, Istedgade, inkl.. de fleste sidegader, inddraget i festen. Der var sort med mennesker, og næsten uanset hvor man gik, drønede bassen ud af højtalerne fra de mange mobile diskoteker.

distortion-2017-paa-vesterbro-23

distortion-2017-paa-vesterbro-18

Jeg er helt vild med festen, men ikke svineret som den medfører. Godt nok var der rigtig mange mobile toiletter langs fest ruten, men jeg er ikke sikker på at det var nær nok. Godt det ikke er mig som bor i nærheden af festen! Det må være ulideligt med det lydtryk der præsteres visse steder! Det er virkelig noget der går gennem marv og ben, og her kan boremaskinerne ved Metrobyggeriet slet ikke være med, når det gælder generende støj. Well, det er en dag, men jeg forestiller mig, det må være en meget lang dag for de stakler som ikke har mulighed for at tage væk fra støjen.

distortion-2017-paa-vesterbro-71

distortion-2017-paa-vesterbro-81

distortion-2017-paa-vesterbro-47

distortion-2017-paa-vesterbro-69

distortion-2017-paa-vesterbro-44

distortion-2017-paa-vesterbro-82

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Distortion 2017 på Vesterbro

  1. Tak for det Admin, så fik jeg alligevel set Festen !
    81 stemningsfyldte Billeder fra Vesterbro, havde det dog bare været for en 50-60 år siden havde jeg såmænd også været der selv, vejret så da ud til at tilsmile arrangementet og at dømme efter deltagernes ansigter, hyggede de sig gevaldigt. …….
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.