Af Michael Bonnevie

 

Så stod den endnu engang på Distortion festival i København. Eventet startede om onsdagen på Nørrebro, men jeg ventede til dagen efter, da de ankom til Vesterbro.

Jeg var også inde på Vesterbro i 2015, men det var for at se Hipsterløbet, som er en del af Distortion. Dengang var udgangspunktet Litauens plads, og på min tur rundt i år, kom jeg da også forbi pladsen igen. Denne gang var der ikke plads til Romaerne som sidst. De var fortrængt, og der var næsten ingen steder at sidde eller stå.

distortion-2017-paa-vesterbro-29

En ting jeg lagde mærke til, var at det hele havde antaget et meget større omfang. Jeg fik ikke set det hele, men næsten, og som jeg så og oplevede det, så var hele Sønder boulevard, Istedgade, inkl.. de fleste sidegader, inddraget i festen. Der var sort med mennesker, og næsten uanset hvor man gik, drønede bassen ud af højtalerne fra de mange mobile diskoteker.

distortion-2017-paa-vesterbro-23

distortion-2017-paa-vesterbro-18

Jeg er helt vild med festen, men ikke svineret som den medfører. Godt nok var der rigtig mange mobile toiletter langs fest ruten, men jeg er ikke sikker på at det var nær nok. Godt det ikke er mig som bor i nærheden af festen! Det må være ulideligt med det lydtryk der præsteres visse steder! Det er virkelig noget der går gennem marv og ben, og her kan boremaskinerne ved Metrobyggeriet slet ikke være med, når det gælder generende støj. Well, det er en dag, men jeg forestiller mig, det må være en meget lang dag for de stakler som ikke har mulighed for at tage væk fra støjen.

distortion-2017-paa-vesterbro-71

distortion-2017-paa-vesterbro-81

distortion-2017-paa-vesterbro-47

distortion-2017-paa-vesterbro-69

distortion-2017-paa-vesterbro-44

distortion-2017-paa-vesterbro-82

Relaterede fotos: