april 24, 2024

Jul på Strøget 2011

Af Michael Bonnevie

 

I forlængelse af min tur på Amagerbrogade i går d.19 November, til juleudsmyknings parade, smuttede jeg en tur på Strøget for at nyde en kop kaffe, samt se hvad de har at byde på af kulørte lamper og juleri..

Nu var det jo Søndag, så meget var lukket, men der var alligevel en del mennesker og aktivitet at spore. Specielt cafeer og spisesteder er velbesøgte, og jeg kan så småt begynde at spore en lille julestemning brede sig.

Jeg skulle brænde en lille times tid af, førend jeg skulle møde kæresten til kaffe, så jeg gik en tur imod Rådhuspladsen. Der var ikke det helt store at lure på, så jeg valgte i stedet at vende om og tage en tur i Nyhavn. Jeg ved de har det årlige julemarked, så det var en mulighed for opsnappe lidt julestemning.

Jeg kom i tidsnød, så derfor blev turen til Nyhavn ikke til så forfærdeligt meget. Jeg regner med at kigge derind igen, så jeg kan få set det ordentligt. Næste tur bliver det store julemarked i Tivoli..

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Jul på Strøget 2011

  1. Jul, Jul, Jul, Sig nærmer tiden trend om land og ryster de små vinger ? Eller hvordan var det nu det var? Det er jo snart eet år siden sidst og vi glæder os i denne tid og venter Julesneen Hvid som vi plejer, stemningen og opbygningen til Julen fornægter sig ikke !!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.