februar 29, 2024

Bogforum i Bellacenter 2013

Af Michael Bonnevie

 

Jeg blev i weekenden lokket med på bogforum i Bellacenteret. Jeg vidste godt det var derude, men jeg havde egentlig ikke spekuleret så meget over det og havde halvt tænkt, at det da ikke kunne være synderlig interessant.

Jeg er rigtig glad for at have taget turen derud alligevel, for det var en fest i litteratur og forfattere, -og det var ikke det mindste støvet eller kedeligt.

Det var en god mulighed for at komme tæt på nogle af de mennesker man ellers kun ser på tv og læser om i aviser, og for en som mig med foto i årene, var det en god lejlighed til at skyde et par billeder.

Her ser vi Jussi Adler Olsen, som blev interviewet og svarede på spørgsmål. Han modtog også en pris, men jeg hørte desværre ikke hvilken?

dsc_0008

dsc_0031

Pia Kjærsgaard var også at finde derude, da hun for nyligt har udgivet endnu en selvbiografi

dsc_0033

Der er svært med billeder og ord at beskrive hvor stor messen er. Der er rigtig mange stande indenfor stort set alt hvad der kan skrives om, lige fra sindslidelser til politik. 2 ting som egentlig går meget godt hånd i hånd 🙂 Det var selvfølgelig en lille vits, men udvalget derude var stort, og der var rigeligt at se og høre..

dsc_0041

En forfatter vi måtte opleve, var Hanne Vibeke Holst. Hun er netop udkommet med en murstens tyk bog “Knud den store” om sin afdøde far og hans dæmoner. Hun er en interessant forfatter, og meget sympatisk

dsc_0042

dsc_0022

Jeg glæder mig til næste år, da det helt sikkert er noget jeg vil opleve igen

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Bogforum i Bellacenter 2013

  1. EN FORSIGTIG KOMMENTAR :
    Rigtigt dejligt at se `det` indefra, men hvordan kommentere det, det der er så markant en del af ens liv, `Bøger` !!! Det har alle dage været en lidelse og oplevelse, at passere en Boghandel og måtte nøjes med, at se og beundre de udstillede værker af diverse Forfattere, lidelsen skal ses i ønsket om at eje de klenodier man ser og specielt beundre, Bøger man syntes at man måtte eje, men også vidste, at man nok ikke fik tid og overskud til at læse, med fornøden indlevelse og engagement……..
    Jo, jeg har også den drømmen om at engagere mig i `Bøgernes Verden`, men jeg må nok erkende, at tiden ikke rækker til andet end de få specielt udvalgte Bøger jeg læser om, Bøger som jeg jo alligevel må eje, Bøger hvis indhold jeg må dissektere og forstå, indenfor mit univers og interesseområde.
    Godt at være med, men selv er jeg nervøs for forelskelsen , jeg kender mig jo……….
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.