Af Michael Bonnevie

 

Jeg blev i weekenden lokket med på bogforum i Bellacenteret. Jeg vidste godt det var derude, men jeg havde egentlig ikke spekuleret så meget over det og havde halvt tænkt, at det da ikke kunne være synderlig interessant.

Jeg er rigtig glad for at have taget turen derud alligevel, for det var en fest i litteratur og forfattere, -og det var ikke det mindste støvet eller kedeligt.

Det var en god mulighed for at komme tæt på nogle af de mennesker man ellers kun ser på tv og læser om i aviser, og for en som mig med foto i årene, var det en god lejlighed til at skyde et par billeder.

Her ser vi Jussi Adler Olsen, som blev interviewet og svarede på spørgsmål. Han modtog også en pris, men jeg hørte desværre ikke hvilken?

dsc_0008

dsc_0031

Pia Kjærsgaard var også at finde derude, da hun for nyligt har udgivet endnu en selvbiografi

dsc_0033

Der er svært med billeder og ord at beskrive hvor stor messen er. Der er rigtig mange stande indenfor stort set alt hvad der kan skrives om, lige fra sindslidelser til politik. 2 ting som egentlig går meget godt hånd i hånd 🙂 Det var selvfølgelig en lille vits, men udvalget derude var stort, og der var rigeligt at se og høre..

dsc_0041

En forfatter vi måtte opleve, var Hanne Vibeke Holst. Hun er netop udkommet med en murstens tyk bog “Knud den store” om sin afdøde far og hans dæmoner. Hun er en interessant forfatter, og meget sympatisk

dsc_0042

dsc_0022

Jeg glæder mig til næste år, da det helt sikkert er noget jeg vil opleve igen

Relaterede fotos: