juni 14, 2024

Ugens tv program på Islands Brygge i 1963

Af Michael Bonnevie

 

Hvis man skulle have lyst til at gense hvad der var i fjernsynet i 1963, så er der hermed mulighed for det.

I 1963 var der ikke så mange kanaler at vælge imellem, og for os der boede i København var valget DR og Sverige. Det var alt! Det gjorde også, at os der voksede op i 60-70-erne, lærte at forstå Svensk næsten ligeså godt som Dansk. Islands Brygge havde dengang et tv program som blev delt ud/solgt? en gang om ugen. Her kunne man se hvad der kom i kukkassen den næste uges tid. Jeg ved ikke om om folderen var specifik for Islands Brygge, eller om det var noget som man brugte andre steder?

Et sjovt gen kig fra en svunden tid..

Folderen er indscannet, og tilhører Islands Brygges lokalhistoriske forening og arkiv. Man kan bruge billederne, hvis der linkes tilbage hertil, og der fortælles at billederne kommer fra Lokalarkivet!

 

Ugens tv program 1963 forside
Ugens tv program 1963 forside
Ugens tv program 1963 side1
Ugens tv program 1963 side1
Ugens tv program 1963 side2
Ugens tv program 1963 side2
Ugens tv program 1963 bagside
Ugens tv program 1963 bagside

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Ugens tv program på Islands Brygge i 1963

  1. Jo `, det var så det !!! I dag tilbyder You See mere end 50 kanaler i den Store Pakke, mængder af Sport`s Kanaler og Børne kanaler ikke at forglemme…… Morsomt er det at se T.V.`s Barndom og de programmer der var til rådighed i Gamle Dage. Mange af programmerne bliver jo også stadig genudsendt den dag i dag, men valgmulighederne er jo unægteligt blevet større, selv om forbruger tilfredsheden ikke er steget tilsvarende procentuelt………..

    Ganske morsomt at blive taget tilbage, tak for det……

    M.v.h. gb…..

    1. Ja, vi havde ikke råd til TV – men efter programmet at dømme, gik vi ikke glip af noget særligt (lidt ligesom i dag).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.