februar 29, 2024

Kastellet 2014

Af Michael Bonnevie

 

Så blev det Store Bededag, og jeg havde planer om at besøge Kastellet i år, da det glippede pga. regnvejr sidste år.

Kamerabatterierne var ladet op, og kameratasken fyldt med ekstra optikker og hvad man nu ellers kan gå og mangle, når der både skal tages billeder og skydes video. Begivenheden var sat til kl. 18.30 og fremefter, og som altid sørgede jeg for at komme afsted i god tid.

Jeg kørte over Knippelsbro og ned forbi Nyhavn, hvor der var godt gang i musikken, og folk var i fint humør fordi solen nu endelig var dukket op igen. Jeg var fuld af forventning til begivenheden på Kastellet, og kørte stille og roligt over broen til området, og ind på de toppede brosten og videre til kirkepladsen hvor festligheder har til huse.

dsc_1087

Nu er det så at jeg vil sige, at Gøg og Gokke ikke har levet forgæves! Jeg kom frem til en mennesketom plads, og tænkte at folk nok dukkede op her inden alt for længe. Jeg gik lidt rundt, men der var ikke noget der tydede på at der om lidt skulle afholdes parader og musik. Hmmm, hvad nu?

Jeg ringede hjem og fik min kæreste til at googlede Kastellet for info omkring Store bededags festen. Jeg følte mig noget dum, da jeg fik at vide at det var dagen forinden det var løbet af stablen. Jeg anede ikke at der var noget der hed Store bededags aften, ligesom lillejule aften. Jeg havde ikke nær læst datoen, da det for mig var åbenlyst at det skulle holdes på Store bededag.. He he, – jeg kan godt grine af det nu, men igår måtte jeg lige tælle til 10 😀

dsc_1145

Nu jeg alligevel var taget derud, så måtte jeg hellere få noget ud af turen. Aftenen var så småt ved at gå på hæld, så lyset var rigtig smukt. Jeg fik taget et par billeder og skudt en smule film. Da jeg kørte hjem igen, var jeg tøet op, og turen havde alligevel været rigtig udmærket 🙂

dsc_1093

dsc_1107

Link til min tur til Kastellet sidste år

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

4 thoughts on “Kastellet 2014

 1. ÆRGELIGT- ÆRGELIGT- ÆRGELIGT : Men !!!

  Der er blot tilbage og håbe på Vejret til næste År, ( Store Bededag`s Aften), men intet er spildt. Fantastisk rundtur og fantastiske Billeder af Kastellet, stemningen på stedet, Fuglelivet og Filmen der runder af, mangler oplysning om Kamara og Linser og, om du har Brugt Monopod Stativ til Films optagelserne, Knagme godt gået, på trods af !!!!!

  M.v.h. gb……….

 2. Jeg valgte at skyde det hele med mit D3200 påmonteret standard 18-55 optik. Det er godt til video, da det har stabilisering indbygget. Jeg har dog efterstabiliseret i Youtube, da jeg har håndholdt. Rystelserne var lidt for udtalte..

 3. Knagme godt gået ! Her troede jeg at du havde brugt hele oppakningen og så kan du nøjes med dit Standart udstyr
  uden Stativ,med senere tilretning i Billedbehandling ! Half Pro, eller hvad !!!!!!!

  M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.