maj 27, 2024

Kastrup lystbådehavn

Af Michael Bonnevie

 

For nogle uger siden skrev jeg om Kastrup broforening, da jeg havde været en tur ude af Amager strandvej for at se på den “gamle” Kastrup lystbådehavn. Jeg var lettere forvirret over plankeværket imellem Kastrup Broforening og lystbådehavnen, da de deler indkørsel. Bedre blev det ikke da jeg googlede Kastrup lystbådehavn, og kom ind på en hjemmeside med Kastrup “ny” lystbådehavn?

Det viser sig, at Kastrup “ny” lystbådehavn er åbnet i 1985, og ligger lidt længere inde af Amager strandvej, lige efter Den blå planet. De 2 lystbådehavne hører åbenbart til hinanden, om end de er adskilt af en små 500 meter. Linket her kaster lidt mere lys over sagen

Som fortalt i indlægget om Broforeningen, så startede jeg ud med at gå en tur i lystbådehavnen, og derfra stammer de følgende billeder.

dsc_0569

dsc_0588

dsc_0579

dsc_0576

Lystbådehavnen er en rigtig lille oase hvor man kan sidde og hygge sig, og skulle man have trang til lidt mere uorden og kaos på den gode måde, så er det bare om at slå et smut indenom hos naboen, Kastrup Broforening

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kastrup lystbådehavn

  1. Dejlig afrunding på Kastrup Lysbådehavn og Broforening, der som det fremgår ydeligt, giver Borgere i Kastrup muligheder for at dyrke deres interesser for Vandets glæder på kanten af Amager……
    God afrunding og gode Billeder…..
    M.v.h. gb……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.