Hipsterløbet ved Litauens plads

Af Michael Bonnevie

 

Sidste år blev jeg introduceret for Hipsterløbet, som er en del af det årlige Distortion i København. Dengang blev det afholdt på Gråbrødre torv, -hvilket var en rigtig fin ramme om eventet. Link til sidste år Hipsterløb

I år skulle man til Vesterbro for at se løbet. Jeg forventede mig en del, men må indrømme at jeg blev en anelse skuffet. Litauens plads er muligvis ikke det fedeste sted at holde fest på. Hvad pladsen bliver brugt til i hverdagen aner jeg ikke, men den ligner en lettere nedslidt legeplads, med ødelagt græsplæne og boldbane i den ene ende.

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-1

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-10

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-12

Udover det spredte fremmøde, var der en del romaer som lå og sov i ude i kanten og flaskesamlere rundt omkring på pladsen. Der var opsat en musikscene med livemusik og forskellige steder hvor folk kunne sidde og slappe af. Muligvis ville der komme godt gang i den han ad aftenen, men så længe blev jeg ikke hængende.

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-26

I et hjørne af legepladsen var der sat et telt op, hvor deltagerne skulle melde sig til løbet. Lidt i kl. 16 var der dukket en del op (ikke så mange som sidste år) og de så da heldigvis ud til at være i godt humør.

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-28

Ligesom sidste år, så blev der varmet op med dans og høj musik.

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-42

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-40

Efter opvarmningen, trak folk ud på gaden, hvor starten efter et par minutter blev skudt af. Jeg var desværre ikke med rundt på ruten, hvor der givetvis har været knald på, med diverse pitstops på ruten.

Fra Hipsterløbet på Facebook.

Løb din festival i gang på Vesterbro torsdag d. 4 juni med Hipsterløbet. Løbet på 5 km, som fører dig rundt i Distortions festmekka bestående af gadefester, lydsystemer, dansende mennesker og fede beats. Om du har løbet et maraton, eller højst har løbet efter bussen, er ligegyldigt – løbet har nemlig ingen vindere eller tabere. Til gengæld er der gode vibes for fedt outfit under løbet. Til musik og fest løbes rundt til forskellige spots på Vesterbro, hvor der vil være live optrædener, DJ’s og forfriskninger til løberne. Vi runder af med præmier til bedste outfit, seje stunts på ruten og meget mere.

hipsterloebet-ved-litauens-plads-2015-44

 

Relaterede fotos:

One thought on “Hipsterløbet ved Litauens plads

  1. Jeg følger med som jeg nu bedst kan, specielt i de begivenheder der foregår i København….. Distortion er overstået for i år, en lille del af denne `Folkefest` er Hibsterløbet, som denne gang forløb på Vesterbro, med den traditionelle udklædning og det gode humør, her indfanget af Admin`s Kamera på bedste vis….

    Vi er i midten af en Valgkamp, som sammen med den daglige trummerum, nok kan tage pusten fra de fleste. En Ventil for overlevelse i dagligdagen, er så arrangementerne som dedikerede arrangører stabler på benene, med støtte fra Kommunen…..

    Selv er jeg, min alder taget i betragtning, nok at tælle blandt de undrende `bystanders`,de der nyder at betragte livet, livet i byen, udviklingen, livsglæden, menneskene der deltager i disse `Events`, tilskuerne og de steder Admin tager mig med sit Kamera, når jeg ikke selv har været i stand til at komme `Ud af røret`……..

    En stor tak for en god Reportage.
    M.v.h. gb….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.