marts 29, 2024

Juleoptog på Amagerbrogade, 2013

Af Michael Bonnevie

 

Da jeg sidste år skrev om juleparaden på Amagerbrogade, var jeg ikke ovenud begejstret.

Optoget var noget mindre end de foregående år, og jeg kaldte det dengang et amputeret juleoptog. I år var det heldigvis kommet på ret køl igen, og det lignede den gammelkendte parade.

dsc_0099

dsc_0094

Rent faktisk troede jeg først at paraden var i morgen Søndag, men ved et lykketræf så jeg at det var idag kl. 16. Jeg havde lige været i gang med at kigge på de makrobilleder jeg havde taget på kirkegården en halv times tid før, -men da de ikke helt var hvad jeg regnede med, var jeg skuffet.

Nu kunne jeg i stedet løbe ned på Amagerbrogade og indsnuse lidt julestemning sammen med de flere tusinde andre forventningsfulde mennesker der var mødt op.

dsc_0074

dsc_0103

Jeg vil lade billederne tale for sig selv, og blot konstatere at julen atter har indfundet sig på Amager 🙂

dsc_0119

dsc_0109

dsc_0065

dsc_0030

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Juleoptog på Amagerbrogade, 2013

  1. I dag, d. 24/11-2013, een Måned til Jul !
    Selv var jeg på Fisketorvet i går og overså, at der var Juleoptog på Amagerbrogade..
    Admin var der og nu har jeg også haft fornøjelsen af det store arrangement, Det må jeg sige, befolkningen var af huse og kneb det med Julestemningen før, har Admin nu medvirket til at også jeg har fået del i fornøjelsen, Optoget er dækket Billedmæssigt ind og det var en fornøjelse at se og gense, det traditionelle forløb med alle de glade mennesker, mængden af Køretøjer og alle de forskellige udklædninger……….
    Tak skal du have Admin.
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.