IPhone 5

Af Michael Bonnevie

 

Jeg surfede lidt rundt på nettet og fandt et spionfoto af den nye IPhone 5. Jo, den skulle være god nok.. Apple har valgt at skalere telefonen ned, da mange mobiltelefon brugere har mere end en mobil.

På denne måde mener Apple, at forbrugeren får det bedste af 2 verdener. En lille og praktisk størrelse til en fornuftig pris (7500,-) samt den teknologi man som forbruger forventer fra Apple. Det bliver spændende.

Mini Iphone5

 

I was googling around, and stumbled upon a spyfoto of the new IPhone 5 from Apple.

Apple has chosen to scale down the phone, because many cellphone users have more than one mobile. Apple thinks that the consumer gets the best of two worlds in this way. A small and affordable mobile (1200-1400,- $) bundled with the cutting edge technology we are used to expect from Apple. Im excited 🙂

One thought on “IPhone 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.