februar 29, 2024

IPhone 5

Af Michael Bonnevie

 

Jeg surfede lidt rundt på nettet og fandt et spionfoto af den nye IPhone 5. Jo, den skulle være god nok.. Apple har valgt at skalere telefonen ned, da mange mobiltelefon brugere har mere end en mobil.

På denne måde mener Apple, at forbrugeren får det bedste af 2 verdener. En lille og praktisk størrelse til en fornuftig pris (7500,-) samt den teknologi man som forbruger forventer fra Apple. Det bliver spændende.

Mini Iphone5

 

I was googling around, and stumbled upon a spyfoto of the new IPhone 5 from Apple.

Apple has chosen to scale down the phone, because many cellphone users have more than one mobile. Apple thinks that the consumer gets the best of two worlds in this way. A small and affordable mobile (1200-1400,- $) bundled with the cutting edge technology we are used to expect from Apple. Im excited 🙂

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “IPhone 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.