februar 29, 2024

Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads

Af Michael Bonnevie

 

I går var det ikke specielt godt vejr, og man kunne godt fornemme at sommeren så småt er ved at gå på hæld.

Ideen var egentlig at vi skulle have været ude at flyve en tur, med Niels’ modelflyvere, men det var en tanke vi hurtigt måtte opgive, da det blæste alt for meget. I stedet smuttede vi en tur ind til indre by, og slog et smut forbi Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads.

Når man læser på Markedets hjemmeside, så skulle det i år være 31 gang at det blev afviklet på Frue plads ved Vor frue kirke. Det er altid i August måned, men jeg erindrer ikke at have set det før..

Crafts fairs hjemmeside

dsc_0584

Nu da jeg ved at markedet er en fast begivenhed, så skal jeg helt sikkert forbi til næste år og bruge lidt mere tid på at kigge på de spændende kunsthåndværk. Jeg nåede at få taget et par billeder i skyndingen, men de yder ikke markedet retfærdighed. Der gemmer sig fine sager i  de mange boder og stader, så det er bare om at smutte forbi til næste år..

dsc_0597

dsc_0604

dsc_0593

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads

  1. En god veninde fortalte mig, at hun havde været der og at det var en oplevelse at se de forskellige stande og deres `frembringelser`, for mig var det for sent i år også,, men jeg er glad for Admin`s reportage, der har givet mig mulighed for et `smugkig` før næste år`s Marked, tak skal du have…….

    M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.