Af Michael Bonnevie

 

Vejret artede sig, så jeg hev kameraet med ind i København,  for at se om der dukkede nogle motiver op?

Som regel skyder jeg motiver med 35mm optik, men jeg har et 105mm Sigma makro optik, som jeg sjældent bruger, så det monterede jeg i stedet. Det blev dog en noget sløj tur, rent fotomæssigt, både fordi vejret skiftede, men også fordi jeg er ude af min komfortzone, med de 105mm.

Byentur marts 2021-5

Byentur marts 2021-9

Byentur marts 2021-19

Ønsket er nok en 24-70 eller 70-200mm, i enten Nikon, eller Sigma ART. Begge er fantastiske objektiver, og specielt 24-70 ville egne sig til street foto!

Den Sigma 105mm makro jeg havde på forleden, kan godt tegne skarpt, men den har for mange skud der bliver slørede, eller misser fokus. Det er også et aldrende objektiv, så det er måske forståeligt nok..

Indtil videre, tror jeg at jeg kører videre med min 35mm Sigma ART, som jeg aldrig har været skuffet over!

Relaterede fotos: