april 19, 2024

En lille smuttur i det gode vejr

Af Michael Bonnevie

 

Vejret artede sig, så jeg hev kameraet med ind i København,  for at se om der dukkede nogle motiver op?

Som regel skyder jeg motiver med 35mm optik, men jeg har et 105mm Sigma makro optik, som jeg sjældent bruger, så det monterede jeg i stedet. Det blev dog en noget sløj tur, rent fotomæssigt, både fordi vejret skiftede, men også fordi jeg er ude af min komfortzone, med de 105mm.

Byentur marts 2021-5

Byentur marts 2021-9

Byentur marts 2021-19

Ønsket er nok en 24-70 eller 70-200mm, i enten Nikon, eller Sigma ART. Begge er fantastiske objektiver, og specielt 24-70 ville egne sig til street foto!

Den Sigma 105mm makro jeg havde på forleden, kan godt tegne skarpt, men den har for mange skud der bliver slørede, eller misser fokus. Det er også et aldrende objektiv, så det er måske forståeligt nok..

Indtil videre, tror jeg at jeg kører videre med min 35mm Sigma ART, som jeg aldrig har været skuffet over!

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.