juni 14, 2024

Kulturhavn 2013

Af Michael Bonnevie

 

Så blev Kulturhavn 2013 skudt i gang.

Sidste år var jeg også herude og tage billeder, men i år var jeg bagom kulissen, da jeg er Bestyrelses medlem i Islands brygges lokalhistoriske forening og arkiv.

Som jeg har skrevet før, så har foreningen en togvogn stående på kajkanten ved Islands brygge, og det er herfra jeg i år havde min base.

dsc_0097

Togvognen bliver til arrangementer som eksempelvis Kulturhavnen, åbnet og pyntet udenpå og indeni med billeder og læsestof omkring Islands brygge og dens historie. Der kan også købes postkort og bøger, og en hyggelig snak er der altid tid til 🙂

dsc_0102

Kulturhavnen varer i 3 dage, fra fredag til søndag,- men jeg havde desværre kun mulighed for at være med om fredagen.

Efter vi havde dekoreret togvognen med billeder, og sat borde og stole op, blev jeg nødt til at gå en tur på havnen og se om ikke der kunne laves et godt billede eller 2

Her ses et par af de sejlskibe der omkring kl. 18 gik igennem langebro

dsc_0111

Havnebadet var som altid velbesøgt

dsc_0042

Også i år var der aktiviteter som basket, frisbee, fodbold med videre..

dsc_0059

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kulturhavn 2013

  1. Hold da helt op en flot gennemgang af Kulturhavn 2013, Havnen ved Islands Brygge fra A til Z og så i strålende solskin og 25-30 grader.
    Flotte billeder med en fuldendt beskrivelse af Løjerne, tak Admin………..
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.