Af Michael Bonnevie

 

Så blev det igen tid til Kulturnat i København og omegn. I år var jeg på arbejde, og brugte lejligheden til at tage et par billeder og skyde lidt video på Arbejdermuseet.

Dørene blev åbnet kl. 18, og derefter var der en lind strøm af mennesker i gennem museet. I gården havde Cafe og Ølhalle fyret op for grillen, og lirekassemanden spillede Internationale mv. Rigtig hyggeligt..

Kulturnat på Arbejdermuseet

Kulturnat på Arbejdermuseet

Her ser vi festsalen, som i dagens anledning havde fået flotte rød og hvid ternede duge på. Billedet er taget lige før dørene blev slået op kl. 18

Kulturnat på Arbejdermuseet

Det var en rigtig hyggelig og travl aften, og hen ad kl. 21 trillede jeg hjemad i gennem Københavns gader, og så på menneskemylderet foran de steder som i dagens anledning havde åbnet for publikum. Jeg er glad for at jeg ikke fik den gode ide at se folketinget, eller fængslerne under Nytorv mv. da køerne var rigtig lange, og ventetiden ligeså.

Link til mit indlæg om Arbejdermuseet

 

Relaterede fotos: