februar 23, 2024

Halloween i Tivoli 2014

Af Michael Bonnevie

 

Der er såmænd ikke så meget at skrive om denne postering, udover at jeg igen i år var til Halloween i  Tivoli. Det var hyggeligt nok, men når man har set det en gang før, så er der ikke så meget nyt at opdage.

Tivoli er jo altid godt, og en tur rundt i den gamle have, er noget jeg sætter pris på, -Halloween eller ej.

Jeg skød lidt billeder på min vej rundt.

Her ser vi ind over plænen fra venstre side af scenen.

halloween-i-tivoli-2014-42

halloween-i-tivoli-2014-37

halloween-i-tivoli-2014-8

halloween-i-tivoli-2014-49 halloween-i-tivoli-2014-13

Børnene var rigtig glade for heksebrønden med røg. Jo mere der bliver rørt rundt i brønden, des mere røg fremkommer der.

halloween-i-tivoli-2014-24

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Halloween i Tivoli 2014

  1. STÅENDE APPLAUS ADMIN :
    Detaljerigdommen i dine Billeder er slående, dit `Apparat` får mere ned, end en almindelig gennemgang af Tivoli nogensinde vil lade os andre få med hjem. Den sublime nydelse af de enkelte Dekorationer og det helhedsindtryk gennemgangen af `Haven`efterlader, kan kun inspirere til en `egen runde`, med vægt på nærstudier af Dekorationer og opstillinger, allerede i Julemåneden…………

    Tak for den flotte præsentation..
    M.v.h. gb………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.