februar 29, 2024

Copenhagen cable park

Af Michael Bonnevie

 

På min tur rundt på Amager, valgte jeg i dag at køre mod Holmen. Jeg kørte forbi Kløvermarken, og drejede til højre ad kløvermarksvej og videre af Forladet og kom til Kraftværksvej hvor jeg standsede op.

Jeg har aldrig rigtigt set hvad der var derude, så i stedet for at køre direkte til Holmen, slog jeg et smut ud imod kraftværket.

Et par hundrede meter ude af vejen fik jeg øje på noget sjovt. Det var en vandskibane, hvor skiløberne blev trukket af kabler spændt ud over en vandet i en temmelig stor oval bane, med hop og forskellige forhindringer undervejs. Det så morsomt ud, og var da noget jeg godt kunne finde på at prøve på et tidspunkt.

Link til copenhagen cablepark

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Copenhagen cable park

  1. Gamle Dage og Nye Tider, hvem kender efterhånden København detaljer. En stor tak til Admin for besværet med de guidede ture rundt i byen. Inspirationen mangler ikke når man forsøger at følge ham !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.