Frost Festival – ilddåb på Islands brygge

Af Michael Bonnevie

 

Søndag d. 12 februar, var der Frost festival med ilddåb på Islands brygge ved Havnebadet.

Fra frostfestival.dk

Every year Frost Festival shines a light in the dark month of February and presents a series of curated music events and light installations at handpicked locations in the Copenhagen area.

Connecting music, light and alternative spaces Frost Festival challenges the common concert format and reinstates its elements into innovative events. These once-in-a-lifetime events invite guests to explore the city in the winter and at the same time experience music presented in a new light. Thus, the collaboration between music, venues and light forms new unique synergies, the festival’s ambition.

frost-ilddaab-paa-bryggen-4

Jeg måtte selvfølgelig forbi, da eventet var på Islands brygge. Denne afdeling af Frost festivalen, var centreret omkring vinterbadning og bandet The Orb, -og rammerne er således ideelle, da havnebadet på Islands brygge har faciliteterne i orden, såsom lavt bassin, sauna mv.

Eventet var sat til at starte kl. 16, men allerede noget før, var der kø udenfor indskrivnings teltet. Tænke sig, at folk står i kø for at få lov til at smide sig i det iskolde vand? Personligt skulle jeg have penge for det, men respekt for dem der havde modet!

frost-ilddaab-paa-bryggen-42

frost-ilddaab-paa-bryggen-33

frost-ilddaab-paa-bryggen-31

Udover de badende, så var der forskellige lysinstallationer rundt omkring havnebadet, og en ild kanon placeret på en båd lige uden for. Første gang kanonen fyrede af, kom det som lidt af et chok! Der lød et hult drøn, og op steg der en ildsøjle som blev forvandlet til en sort røgring. Kanonen blev fyret af ca. en gang i kvarteret, så til sidst havde man vænnet sig til braget, men man kunne hver gang høre et gisp fra dem som ikke havde set det endnu..

frost-ilddaab-paa-bryggen-46

frost-ilddaab-paa-bryggen-28

frost-ilddaab-paa-bryggen-15

Der var dukket rigtig mange op der ville se hvad det hele drejede sig om, så jeg gætter på, at eventet var en succes! Jeg gik førend musikken (The Orb) startede og alle faklerne blev tændt, -da jeg var godt gennemkold. Det blev vel til en lille times tid alt i alt.

frost-ilddaab-paa-bryggen-38

frost-ilddaab-paa-bryggen-54

Link til Frost Festival 2017

 

Relaterede fotos:

One thought on “Frost Festival – ilddåb på Islands brygge

  1. VINTERBAD og Event ! Medens rejserne går til Sydlige Himmelstrøg og Varme, fejrer vi Vinteren med Kolde Bade, medens vi forsøger at holde Forkølelser ig Influenza fra døren. Mennesker er forskellige, der er knageme ikke kun Sprogene til forskel, men så sandelig også Kulturene imellem os. Gudskelov kan vi alle, alt efter ønsker, dyrke vores lyster og nyde årstiderne, hver på vores måde, flertallet kigger på ! Gyser, og forestiller sig selv at være i situationerne, bare måske, ville nogle af de der ser på, selv ønske at de havde modet til at deltage aktivt ! Selv er jeg een af Kyllingerne, men jeg glæder mig over at bevidne optrinene, via Admins Linser og dejlige Billeder, året rundt, i og omkring København og Bryggen !!!
    M.v.h. gb………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.