juni 14, 2024

Juleoptog på Amagerbrogade 2011

Af Michael Bonnevie

 

Så skulle juleudsmykningen tændes og indvies på Amagerbrogade.

Optoget ville starte kl.16 fra Sundbyvester plads, og bevæge sig ad Amagerbrogade mod Christmas møllers plads.

Der var mødt rigtig mange mennesker frem langs vejen, og specielt småbørnsfamilierne var talrigt repræsenteret.

Juleoptog på Amagerbrogade - 2011

Kl. ca. 16.30 kom de forbi hvor jeg stod. Paraden var imponerende, og delt op i 2 sektioner. Hver sektion var anført af en pigegarde, hvorefter der fulgte diverse biler af ældre og nyere årgang, udsmykket med forskellige former for pynt og kreationer. Der var en del veteranbiler, og det var for mig en stor fornøjelse at opleve 🙂

Juleoptog på Amagerbrogade - 2011

Paraden var større end jeg huskede det fra min barndom, men der er jo sikkert også sket en del siden.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Juleoptog på Amagerbrogade 2011

  1. Dejligt, dejligt, dejligt, så er vi der igen, tiden oprinder, stemningen sniger sig ind på os, hyggen breder sig, dejlige billeder, glade mennesker, Amager lever og vi lever med.
    Tak Admin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.