Af Michael Bonnevie

 

Dragør marked løb af stablen i denne weekend, og min mor og jeg havde en aftale om at vi lige skulle ud og lure lidt. Vejret var ikke det bedste, men måske i virkeligheden typisk dansk sommer.

Noget af det sjove ved den slags kræmmermarkeder er, at der er så meget at se, men det kan samtidigt være noget af et mareridt at få det hele med. Vi startede med at gå i yderkanten af markedet næsten hele vejen rundt, hvorefter vi systematisk igennem gaderne for ikke at gå glip af noget.

p1010590

Det var en blandet landhandel af madboder, gamle ting og sager, samt tonsvis af boder med plastikvarer fra Kina. Den sidste del mener jeg egentlig ikke hører med til et marked af den slags, og det udvander det en anelse..

Flæskesvær er åbenbart noget folket higer efter, for på næsten hvert et hjørne kunne man købe gammeldags flæskesvær i mængder der er helt udenfor skalaen. Prisen er heller ikke som jeg husker det fra den lokale slagter. Nej, gang det med 2-4, -så er man ved at være der, vel at mærket for en lille pose svær

p1010595_0

Jeg faldt over en lille guitarforstærker som jeg måtte have. Jeg regnede med at slippe minimum 3-4 hundrede for den, men fik den for en hund..

Min mor købte et brugt dampstrygejern for en tyver 🙂

Nu vi alligevel var på de kanter, så slog vi et smut indenom flyvergrillen og fik lidt at spise.

Link til Dragør marked

Relaterede fotos: