april 24, 2024

Juleoptog på Amagerbrogade 2019

Af Michael Bonnevie

 

Som traditionen her på siden foreskriver, så var jeg naturligvis nede for at se det årlige juleoptog på Amagerbrogade.

Jeg havde gået og luret på, om det skulle være stillbilleder eller video i år, og valgte faldt på video. Jeg fandt mit gamle Nikon D3200 med kit objektiv frem, da jeg tænkte, at det måtte kunne lave nogle gode aftenskud. Videodelen i D3200 er fremragende, men ikke så meget om aftenen fandt jeg ud af. Alderen af kameraet taget i betragtning, og et standardobjektiv med en mindste Blænde på 3.5 gjorde at jeg måtte skrue ISO-en op på 1600, for at få lys nok. Det resulterede i grynet video, som jeg måtte prøve at redde efterfølgende. Det lykkedes ikke! Videoen blev lysnet, og farverne rettet en anelse op, men det er stadigvæk ikke ok, i min optik!

Billederne er screenshots fra videoen..

Nej, jeg skulle have holdt mig til mit Nikon D600 fullframe, med en 28mm fastoptik på 2.8. Det har jeg gjort før, og det blev ganske udemærket. Nå, det var ikke helt spildt, og jeg fik da også skruet lidt video sammen, som nogenlunde formidler optoget. Plus, at jeg lærte, at jeg bliver nødt til at stole på, at det jeg har brugt før, fungerer!!

Udover det, så var juleoptoget som det plejer. Hyggeligt, og en god start på julen!

Husk at videokvaliteten kan justeres på gearhjulet i video ruden, under kvalitet. Prøv at vælge et HD format!

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Juleoptog på Amagerbrogade 2019

  1. Så var vi der igen, det årlige Juleoptog på Amagerbrogade der løb af stablen helt som planlagt. Dejligt gensyn med alle de der har arbejdet med det store arrangement, der for alle os andre, indvarsler højtiden og indrammer stemningen i den kommende måned !
    Tak skal du have Admin, m.v.h. Gb…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.