Af Michael Bonnevie

 

Update!

Der blev igen i år (2012) afholdt loppemarked i Forum. Jeg var derinde med min mor, og vi gik rundt derinde en times tid før vi fik nok. Der var rigeligt at se, og jeg fik da også købt mig et nyt/gammelt kamerastativ, da det jeg havde i forvejen er noget ustabilt.

Jeg gad ikke tage billeder, da opsætningen var en spejling af markedet i fjor.

Da jeg stod og ventede på min mor, tog jeg i stedet et foto af det lille anlæg der ligger til venstre for Forum.

dsc_0534

Oprindelig historie!

Jeg havde fået en mail fra min far, hvor han skrev at de skulle i forum i dag d.12/02 Ikke et ord om hvad de skulle der, men nysgerrig som jeg er, googlede jeg forum, og fandt at der var stort loppemarked med over 550 stader. Min far har ikke mobiltelefon (sikkert den sidste i Danmark uden), så derfor satsede jeg på at rende ind i dem derinde. Ha!, en nærmest umulighed skulle det vise sig. Der var sort med mennesker, og køen startede helt ude på gaden. Jeg kunne hurtigt regne ud, at jeg skulle være mere end heldig hvis jeg stødte på dem derinde. Nå, jeg havde taget mit trofaste kamera med, og tænkte der skulle tages et billede eller 2. Jeg fandt et par ting som jeg godt ville have med hjem, blandt andet en gammel elbas.  Desværre havde jeg ikke nok kontanter med, så jeg måtte lade den være 🙁  Måske også det bedste, da min kæreste sikkert ville få en prop hvis jeg slæbte en gammel kasse med indhold indenfor vores døre..

dsc_1705

Jeg havde været derinde ca. en times tid, og begynde så småt at tænke på at tage hjem, da jeg fik øje på min far og hans kæreste. Så lykkedes det alligevel. De havde også været der en times tid, og var vist ligeså forpustet over varmen og menneskemængden.  Jeg havde noget jeg ville vise min far. Lidt tidligere havde jeg  set verdens mindste spejlrefleks kamera fra Pentax. Utroligt lækkert, og hvis jeg kender min far ret, så kriblede det i hans fingre da han så det. Det blev ikke til et køb, men næsten 🙂

Ikke så længe efter takkede jeg af og tog hjem. Jeg døjer med lidt svimmelhed, og med så mange mennesker kan det godt være lidt af en prøvelse at gå rundt derinde.

Alt i alt en hyggelig dag med solen skinnende fra en skyfri himmel

Wikipedia om Forum

Forum København (eller Forum Copenhagen) er en udstillings- og koncerthal på Frederiksberg – ca. 15-20 minutters gang fra Københavns rådhusplads. Kapaciteten på udstillingsområdet er i alt på 5.000 m² netto, 8.000 m² brutto og har ved koncerter mulighed for at have op til 10.000 tilskuere. Denne søjlefri hal har blandt andet dannet ramme om seksdagesløbet, som i mange år var en førende Københavnerbegivenhed. Forums arrangement kalender byder i dag på et stort og varieret mix af koncerter, loppemarkeder, fagmesser og udstillinger foruden mange private firmafester og events. På årsbasis lukker Forum cirka 500.000 mennesker gennem tælleapparaterne. Forum er et datterselskab af Bella Center A/S og har været forbundet med Bella Center via Metro-forbindelsens Forum Station siden maj 2003, som ligger lige ved døren med 12 minutters Metrokørsel til Bella Center.

Relaterede fotos: