april 19, 2024

Loppemarked i forum

Af Michael Bonnevie

 

Update!

Der blev igen i år (2012) afholdt loppemarked i Forum. Jeg var derinde med min mor, og vi gik rundt derinde en times tid før vi fik nok. Der var rigeligt at se, og jeg fik da også købt mig et nyt/gammelt kamerastativ, da det jeg havde i forvejen er noget ustabilt.

Jeg gad ikke tage billeder, da opsætningen var en spejling af markedet i fjor.

Da jeg stod og ventede på min mor, tog jeg i stedet et foto af det lille anlæg der ligger til venstre for Forum.

dsc_0534

Oprindelig historie!

Jeg havde fået en mail fra min far, hvor han skrev at de skulle i forum i dag d.12/02 Ikke et ord om hvad de skulle der, men nysgerrig som jeg er, googlede jeg forum, og fandt at der var stort loppemarked med over 550 stader. Min far har ikke mobiltelefon (sikkert den sidste i Danmark uden), så derfor satsede jeg på at rende ind i dem derinde. Ha!, en nærmest umulighed skulle det vise sig. Der var sort med mennesker, og køen startede helt ude på gaden. Jeg kunne hurtigt regne ud, at jeg skulle være mere end heldig hvis jeg stødte på dem derinde. Nå, jeg havde taget mit trofaste kamera med, og tænkte der skulle tages et billede eller 2. Jeg fandt et par ting som jeg godt ville have med hjem, blandt andet en gammel elbas.  Desværre havde jeg ikke nok kontanter med, så jeg måtte lade den være 🙁  Måske også det bedste, da min kæreste sikkert ville få en prop hvis jeg slæbte en gammel kasse med indhold indenfor vores døre..

dsc_1705

Jeg havde været derinde ca. en times tid, og begynde så småt at tænke på at tage hjem, da jeg fik øje på min far og hans kæreste. Så lykkedes det alligevel. De havde også været der en times tid, og var vist ligeså forpustet over varmen og menneskemængden.  Jeg havde noget jeg ville vise min far. Lidt tidligere havde jeg  set verdens mindste spejlrefleks kamera fra Pentax. Utroligt lækkert, og hvis jeg kender min far ret, så kriblede det i hans fingre da han så det. Det blev ikke til et køb, men næsten 🙂

Ikke så længe efter takkede jeg af og tog hjem. Jeg døjer med lidt svimmelhed, og med så mange mennesker kan det godt være lidt af en prøvelse at gå rundt derinde.

Alt i alt en hyggelig dag med solen skinnende fra en skyfri himmel

Wikipedia om Forum

Forum København (eller Forum Copenhagen) er en udstillings- og koncerthal på Frederiksberg – ca. 15-20 minutters gang fra Københavns rådhusplads. Kapaciteten på udstillingsområdet er i alt på 5.000 m² netto, 8.000 m² brutto og har ved koncerter mulighed for at have op til 10.000 tilskuere. Denne søjlefri hal har blandt andet dannet ramme om seksdagesløbet, som i mange år var en førende Københavnerbegivenhed. Forums arrangement kalender byder i dag på et stort og varieret mix af koncerter, loppemarkeder, fagmesser og udstillinger foruden mange private firmafester og events. På årsbasis lukker Forum cirka 500.000 mennesker gennem tælleapparaterne. Forum er et datterselskab af Bella Center A/S og har været forbundet med Bella Center via Metro-forbindelsens Forum Station siden maj 2003, som ligger lige ved døren med 12 minutters Metrokørsel til Bella Center.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Loppemarked i forum

  1. Med billederne er jeg tilbage igen, sjovt, og forstemmende at man ikke handlede mere, men vel egentligt også bare godt at kigge og opleve de rare sager fra ´Gamle Dage`.

  2. 4./1.-2015, Loppemarked igen,igen i Forum ……….

    Stemningen fornægter sig ikke, jeg måtte forbi og kigge ! Meget køb blev det ikke til, men lidt har også ret. Der var som sædvanligt enormt mange mennesker der havde fået den samme gode ide og stemningen der inde fornægtede sig da heller ikke, der var som vanligt også en del ting og rare sager jeg måtte lade lige, meget mod min vilje, men ved nærmere overvejelse, specielt da jeg var hjemme igen, efter en 3 timers tid, var det vel også godt det samme, ikke at slæbe ting hjem som man jo ikke har savnet alligevel men på tidspunktet syntes at man også måtte eje………..

    O.K. En dejlig Søndagstur på en ellers Kold dag i Januar……..

    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.