april 24, 2024

Oase trappens indvielse og nytårskur på Islands brygge

Af Michael Bonnevie

 

Oase trappen på Islands brygge, blev i går indviet og efterfølgende var der nytårskur i Kulturhuset ved havnekajen.

I det sidste halve års tid, har man kunnet følge med i opbygningen af den nye trappe (Oase trappen) ud for Kulturhuset på Islands brygge. Der har været hamret og banket, for at trappen kunne stå færdig til indvielsen, og det nye år som er skudt i gang.

trappeindvielse-og-nytaarskur-2

trappeindvielse-og-nytaarskur-30

trappeindvielse-og-nytaarskur-9

Oase trappen er en træplatform nede ved havnekanten, som kommer til at være et sted man kan sidde og slappe af, og når sommeren på Bryggen sætter ind, så er mit gæt, at trappen vil blive flittig besøgt. Længere nede af havnen, har der i en del år været en lignede konstruktion, og det er et fluepapir om sommeren.

Kl. 17 blev der sagt nogle år af Kulturborgmester, Carl Christian Ebbesen, hvorefter den røde snor blev klippet og trappen åbnet for offentligheden.

trappeindvielse-og-nytaarskur-21

Derefter var der Nytårskur med musik i Kulturhuset. Jeg opgav at få noget at spise, da der var rift om mad og drikke. Til gengæld fik jeg taget et par billeder af orkesteret.

trappeindvielse-og-nytaarskur-33

trappeindvielse-og-nytaarskur-38

IMG_1902

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Oase trappens indvielse og nytårskur på Islands brygge

  1. Endnu en hjørnesten på Havnefronten er sat ind i Billedet, en manglende Brik er tilføjet til Billedet til et Folkeligt tilflugtssted, tak for opdateringen Admin, gode Billeder igen………
    P.S. også godt at få et Blik på og Indblik i Kulturhuset overfor !

    M.v.h. gb………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.