juni 14, 2024

Sensommer på Amager strand

Af Michael Bonnevie

En lille billedeserie, fra en sensommer aftens tur, på Amager strand.

Første gang på Amager strand i år!

En pludselig indskydelse, fik mig til at gå en tur mod Amager strand. Lyset var helt rigtigt, så jeg snuppede selvfølgelig kameraet med!

Her er vi nede for enden af Øresundsvej, et par hundrede meter fra stranden. Meningerne om byggerierne langs stranden er mange! Personligt kan jeg meget godt lide det! Det hele er holdt i lyse og hvide farver, og giver en stemning af nogle af de rejsemål, som vi finder i blandt andet Spanien, Grækenland med videre..

Sensommer paa amagerstrand-3

Sensommer paa amagerstrand-13

Søbadeanstalten, Amager Helgoland.

Sensommer paa amagerstrand-10

Et kig ind mod nybyggeriet ved Amager strandvej.

Sensommer paa amagerstrand-17

Sensommer paa amagerstrand-26

Sensommer paa amagerstrand-29

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.