Af Michael Bonnevie

 

Det er rigtig mange år siden jeg sidst har været i Botanisk have, og da vejret var fint cyklede kæresten og jeg en tur derind.

For mange år siden kom jævnligt i haven fordi storebror og jeg trænede ved Sølvtorvet, og kunne derfor skyde genvej gennem blomsterfloret.

dsc_0003

dsc_0039

Jeg har fået fortalt, at haven skulle have gennemgået en større overhaling, men jeg syntes den ligner sig selv. Jeg er specielt fascineret af de 2 høje midt i haven, hvor man kan gå og opleve de fineste træer og blomster, og have et flot vue ud over parken.

dsc_0006

Der er en del ting der er sprunget ud, men vi skulle nok have ventet en 14 dages tid, da rigtig mange blomster endnu kun er i knop. Vi tager helt sikkert derind ind igen inden længe og oplever det fulde flor 🙂

dsc_0038

dsc_0022

Relaterede fotos: