marts 1, 2024

Botanisk have 2013

Af Michael Bonnevie

 

Det er rigtig mange år siden jeg sidst har været i Botanisk have, og da vejret var fint cyklede kæresten og jeg en tur derind.

For mange år siden kom jævnligt i haven fordi storebror og jeg trænede ved Sølvtorvet, og kunne derfor skyde genvej gennem blomsterfloret.

dsc_0003

dsc_0039

Jeg har fået fortalt, at haven skulle have gennemgået en større overhaling, men jeg syntes den ligner sig selv. Jeg er specielt fascineret af de 2 høje midt i haven, hvor man kan gå og opleve de fineste træer og blomster, og have et flot vue ud over parken.

dsc_0006

Der er en del ting der er sprunget ud, men vi skulle nok have ventet en 14 dages tid, da rigtig mange blomster endnu kun er i knop. Vi tager helt sikkert derind ind igen inden længe og oplever det fulde flor 🙂

dsc_0038

dsc_0022

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Botanisk have 2013

 1. Synes det er nogle fine fotos, du har fået. Men du har da ret i at 14 dage gør meget. Jeg har også været der nogle gange, men sidst var haven under renovering, hvilket gjorde det lidt svært for nu at sige det mildt. Den skal nok have en chance mere i år måske.

 2. LILLEPINSE LØRDAG, 25 GRADER OG FULD SOL :
  Så, bortset fra den pragtfulde Nougat IsVaffel, nydt ved de udendørs borde mod Sølvtorvet og tiden på de nye Bænke under den nye Pergola, var rundturen i `Botanisk Have` en glædelig oplevelse fremprovokeret af Admin og hans Billeder, ganske rigtigt er der først nu ved at komme gang i haven, men spændingen stiger, også hos det mylder af turister der har fundet vejen over Nørrevold.
  En pragtfuld Oase midt i byen, kan man forlange mere……….
  M.v.h. gb.

 3. Så blev det den 21/8-13 og nu skulle det være, Haven skulle stå færdig og i fuldt flor. Sikke en skuffelse, hvor var Blomsterne i de nye Bede, hvor var livet i underskoven, Farverne og Blomsterne der skulle kunne måle sig medc en gennemsnitlig Kolonihave ????????
  Jeg taler også med andre hvis skuffelser ikke er mindre, jeg tænker også på det mylder af Turister der forserer Nørrevold og Metro byggeriet, for at få en oplevelse. Jeg håber at det er mig, der ikke har tilstrækkelig forstand på Havebrug, til at bedømme hvornår Løg og Buske skulle have været sat og Plantet, for at give afkast i form af Blomster og Frugter og Farver.
  Nu glæder jeg mig til næste år og et forhåbentlig mere opløftende gensyn……..
  M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.