april 26, 2024

Stormen Bodil

Af Michael Bonnevie

 

For et par dage siden var jeg inde i byen og shoppe, og kom forbi Nikolaj kirke hvor der var væltet et stillads pga. stormen.

Heldigvis havde jeg kameraet med, så jeg kunne dokumentere det.

dsc_0023

Nu da vi er kommet lidt på afstand af de sidste dages stormvejr, så mente jeg det var på sin plads at lave et lille storm digt

Bodil tog os alle med storm, og lammede hele landet
Helt uden pli og adfærdsnorm, kom hun og hævede vandet
Træer knækkede som tynde pinde, hun pustede så godt hun havde lært
Gaderne peb med orkanagtige vinde, og rev huen af vores vicevært
Jeg stod ved altanen og kiggede ud, da tyve kilo tegl røg ned
Hun skulle have haft et flyveforbud, men sundede sig og fo’r afsted
Jeg ved at andre er hårdere ramt, og det er en trøst at vide
At Bodil tabte pust og svandt, for hende er der ingen der kan lide!

dsc_0016

dsc_0020

dsc_0017

dsc_0019

dsc_0021

dsc_0022

dsc_0018


Vis stort kort

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

4 thoughts on “Stormen Bodil

  1. En godt dækkende foto-reportage af en skrækindjagende naturoplevelse giver du os her ADMIN. Man savner i vid udstrækning ord for det man ser. Sådan har i hvert fald jeg det; og i fortsættelse heraf, vil jeg her gerne komplimentere dig for din ide med at bringe et “stormdigt”. Flot skrevet! Aner jeg hermed i dig en digter med videre kompetencer?

  2. Pragtfulgt Digt til en `forfærdelig tragedie`, for de stakkels mennesker der er ramt. Huse, Ejendele og hele deres tilværelse, med alt hvad den indebærer af drømme og fremtidsplaner, må for en længere tid være skrinlagt og kan jo kun genoptages, forudsat at den økonomisk formåen er til stede, med masser af Arbejde, evt. Erstatninger og fornøden opbakning fra omgivelserne !
    I oprigtig medfølelse til de ramte og en stor tak til Admin, for at være på pletten med sit Kamera ved Nikolej Kirke efter `Bodil`……….. Fantastiske Billeder !
    M.v.h. gb.

    1. Ja, det er ikke dårligt, når man tænker på at et stillads i virkeligheden er et stort sejl. Der er enorme kræfter på spil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.