juni 14, 2024

Temporim

Af Michael Bonnevie

Temporim

Skruer tempoet op, meget op!
Fingre flyver på tast, kan ikke følge trop
Sætter tegn, føjer til, hiver fra, Tja
Ordspil bygges op, god stil, versets dna.

Går i stå, meget i stå!
Glor uendeligt på skærm, hovedet på skrå
Prøver komma, apostrof, filosof
Nytter intet, antistof, mangler hjerne brændstof.

Et vers til, bare et enkelt vers!
Smid med ord, adgangsbillet til mit rimunivers
Nu det nok, sagde per kok, nej jeg vil ikke..
Runder af, i chok-, nægter at ord tigge.

Tempo

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.