juni 14, 2024

Ekstrabladet tør

Af Michael Bonnevie

Ekstrabladet tør

Ekstrabladet tør, hvor andre tier
Syntes nu mere, de ter sig som piger

De påberåber sig, meningers mod
Imens de suger, af folkets blod

Få penge i din pung, og knips de rige
udlev din drøm, som weekend paparazzi

Bent falbert trykker, snot revl og krat
Får sikkert udløs…., når han “brygger” sin klat

Jeg læser skidtet, -indrømmer jeg gerne
Skimter det let, men sparer min hjerne

Frygter at blive, en EB marionet
Dolket i ryggen, med en blæk bajonet

Ekstrabladet logo

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.