april 24, 2024

Kirsebærtræer i blomst på Bispebjerg kirkegård

Af Michael Bonnevie

 

En af de stensikre forårsbebudere, både herhjemme og ikke mindst i Japan, er når kirsebærtræerne blomster.

De sidste par år, har jeg set billeder fra Bispebjerg kirkegård, af de flotte kirsebærtræer i blomst, -og da jeg alligevel skulle derudaf, var der ikke langt fra tanke til handling.

Muligvis var det ikke den bedste dag jeg valgte, både på grund af vejret og vinden. Det var en grum tur på cykel, og halvvejs oppe ad Bispebjerg bakke i stiv modvind, var jeg sikker på at jeg skulle besvime. Det var virkelig hårdt, men da jeg først var inde på kirkegården og så træerne, var alle trængsler glemt!

Vinden havde lagt sig en anelse, så det var rigtig skønt at stille cyklen, og gå et par gange igennem kirsebæralleen og se de mange glade mennesker, der var ude for at se det samme som jeg. Det ville have været rart med lidt sol, men under omstændighederne tog træerne sig stadigvæk godt ud.

kirsebaertraer-paa-bispebjerg-kirkegaard-23

kirsebaertraer-paa-bispebjerg-kirkegaard-19

kirsebaertraer-paa-bispebjerg-kirkegaard-3

kirsebaertraer-paa-bispebjerg-kirkegaard-8

kirsebaertraer-paa-bispebjerg-kirkegaard-14

Jeg har været rigtig spændt på at komme ud og fotografere, da jeg netop har erhvervet mig et Sigma 35mm ART objektiv. Jeg har læst meget om ART linjen! De fleste lovpriser den, og mange siger at objektiverne spiller lige op med, eller udkonkurrerer Nikons/Canons egne, og ofte meget dyrere objektiver. De skulle tegne afsindigt skarpt, og det er også mit først indtryk af optikken!

Jeg har i flere år skudt med et sigma 50mm (ikke ART) og har vænnet mig til skarphed mv. Jeg vil dog mene efter disse få billeder, at det ikke kan konkurrere med mit nye ART Objektiv. Det stiller lynhurtigt fokus, og jeg har faktisk ikke haft et eneste fejlskud indtil videre. Jeg ser frem til en herlig foto sæson, hvor jeg kan gå i dybden med mit nye legetøj..

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Kirsebærtræer i blomst på Bispebjerg kirkegård

  1. Det var knageme dejligt at se en gennemgang af Bisbebjerg Kirkegård`s Alle med Kirsebærtræer. Jeg har selvfølgelig, ligesom du Admin, set Enkelt Billeder i Aviser gennem årene, men Fotograferet med din nye Linse, er Billederne ` Live` , som taget ud af virkeligheden, jeg var med og nød Foråret………..
    M.v.h.gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.