juni 14, 2024

Kaffens magiske dragning

Af Michael Bonnevie

Kaffens magiske dragning

Kaffens magiske dragning, en tidlig mandag morgen
Søber en tår, fra dybets lavning, dypper en overskåren

Taster et par gange, retter til.. for faen!-, nu står der form
Søber igen, form?, intet rimer, abnorm?

Kaffen må hjælpe, slubrer indædt, lettere distræt
Endnu en slurk, begynder at skælve, stadig uredt

Skrappere midler tages i brug, skænker kaffe til 2
Undertryk i kop, godt med sug, nerver går til ro

Får styr på ordflom, drikker ud, tørrer tud
Alt ser lysere ud, i skrud, med kaffe i min vom

coffee

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.