februar 29, 2024

Optimistisk pessimisme

Af Michael Bonnevie

Optimistisk pessimisme

Jeg er så optimistisk at det halve kunne være nok
Ved jo godt det ikke går, og forventer et chok

Hvis jeg nu tippede en 13-er og vandt en formue
Så heldig er jeg ikke, det som at fange en regnbue

Mit humør skal man ikke klandre, er faktisk høj!
Men hov! hvad er det? føler mig noget sløj

Trænger til en svalende is i varmen
Må opgive på forhånd, kan ikke løfte armen

Fløjter af glæde medens jeg laver mad
Brænder lortet på, er tæt på at være flad

Lader mig ikke gå på, og griner højlydt
En idiot rammer mig i nakken med et velplaceret langspyt

Nu er gode råd dyre, og penge har jeg ej
Lægger mig til at sove, udkørt og bleg

I morgen bliver bedre, bare vent og se
Kaffen løb ud, måtte nøjes med te..

Optimisme

 

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.