maj 27, 2024

Udsolgt!

Af Michael Bonnevie

Udsolgt!

Intet, absolut intet!
End ikke en sætning, fintet

Må tage mig sammen, søge ind til flammen
Finde gnisten, og håret til kammen

Lige nu, meget lidt
Faktisk noget skidt!

Wind up you gray braincell
Feed my mind with thoughtgel

Intet, absolut nul!
Trænger hårdt til en speedampul

Udsolgt!

stempel sold out

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Udsolgt!

 1. Sommeren er overstået for denne gang, men den kommer igen siges der, det romaniske Efterår er i gang med Blæst og Regn medens Vinteren venter, Bladene på Træerne skifter Farve og snart er Udsalgene i gang igen !!!!!!!!
  Nu havde jeg bare brug for at læse dit Digt igen Admin, finde den Speed Ampul, der sikrer at alle projecterne også bliver tilendebragt, alle de planer der til stadighed roterer i mit Univers, planerne der ingen ende vil tage, planerne der også holder mig på Dupperne og i gang, planerne der bliver taget og løst, een af gangen og altid erstattet af andre og nye !!!
  God Vinter……..
  M.v.h. gb.

 2. Jeg tror vi minder rigtig meget om hinanden med alle vores planer og hængepartier 🙂
  Som du selv skriver, så får det aldrig en ende, og heldigvis for det. Det gør jo at man aldrig keder sig

 3. REPLY :
  `Det indre Univers`, det `skidt`, centret for de fleste kampe vi kæmper ! Først og fremmest med os selv og vores undrene omgivelser ! Følger vi med eller gør vi ikke, er vi `in`eller `out`? Hviler vi i os selv, eller gør usikkerheden over hverdagens tildragelser, omgangen med de andre, deres tilgang til samarbejde, ikke mindst til os selv, livet besværligt og til tider u`udholdeligt ? Hvad er din personlige løsning, for løses skal alle problemerne og opgaverne jo til syvende og sidst.
  Hverdagen `Stresser`og Tømmer og Lammer os for gå på mod og `initiativ`, hvis vi ikke finder `de Vises Sten` og kommer videre. Depressionerne og irritationerne lurer i baggrunden og skal holdes nede, personligt er `turen ud` mit løsen, tankerne på de andres løsninger, ikke mindst `fattigdommen` i det nogle bruger for at overleve. Hvor er deres `Livsglæde`, eller ligger den i at vinde over os, mig, dig ?————— Prøv at lytte til Admins musik til mit Digt, `Nokken` og døm selv, vi kan alle komme der ud, men `skal` finde tilbage. Digtet findes her på `Gamle Dage`med mange andre eftertænksomme tanker.
  mgb-nokken-mp3
  M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.