juni 14, 2024

Loppemarked i Bellacenteret

Af Michael Bonnevie

 

Jeg er efterhånden blevet glad for at gå på loppemarkeder, og denne gang var det et stort et af slagsen.

Jeg var blevet advaret af min far, der fortalte mig at det var mange gange større end det der var i Forum. Ja ja,- det skal nok passe, men man tror ikke helt på det, da det i Forum er temmelig stort.

dsc_0597

Jeg tog derud om søndagen med min mor, og fik lidt af et chok da jeg så omfanget af markedet.. Lige når man kom ind, så man en kæmpe hal fyldt med mennesker og borde med ting og sager, og stort blev chokket, da der var endnu en hal inde til en af siderne. Jeg er altid meget metodisk af mig, så derfor besluttede vi at gå hele markedet rundt i kanten, for derefter at arbejde os indefter i gangene.

dsc_0618

Markedet i forum var overstået på halvanden time, men efter 3 en halv time i Bellacentret, havde vi kun hastigt været forbi de fleste borde. Hvis man virkelig skulle gå i dybden, så ville 2 dage nok være passende.

Næste loppemarked i kalenderen, er B&W på Refshalevej i kommende weekend

Loppemarked i Bellacenteret

Billede 2 af 27

Loppemarked i Bellacenteret 2012. Foto af Michael Bonnevie

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Loppemarked i Bellacenteret

  1. Yes ! Dejlig dag i Bella Centret. Admins 3 1/2 time. fik jeg slået med 5 1/2 time derude ialt, Metroen gør det jo meget nemt, at komme omkring og der ud, men selvfølgelig var der Sporarbejde da turen gik hjem, så Busserne foran indgangen blev alternativet, med yderligere 3 kvarters hjemtransport, men hvad gjorde det egentlig, efter alle de indtryk der var opsamlet i dagens løb. Fidusen ved besøget, må være at kigge, se, vandre, og kigge og se noget mere, samtidigt med at man holder stramt på pengene. Fristelserne er meget store, men det har man vel allerede erkendt, før man lokker sig selv af sted, en nostalgisk dag fuld af oplevelser!!!!!!!!!!!!!!! ( Gamle Dage )……

  2. År 2013.
    Så kører de igen, Lørdag og Søndag d. 9. og 10. Februar mellem kl. 10 og 17, indgangen koster 40 kr. for Voksne og tilbuddene er uendelige, så der skal gøres nogle gode handler, men så er turen med Metroen til døren også tjent ind ! Du har ingen pligt til at købe, men bare at se og opleve er turen værd, mængden af forskellige stade tager pusten fra de fleste…….
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.