april 19, 2024

Lyde fra gamle dage

Af Michael Bonnevie

 

Overskriften er lidt af en tilsnigelse, men de forskellige stykker musik herunder har da nogle år på bagen.

Softwaren jeg brugte til musikken var nyt dengang. Det hedder Reason, og er et genialt stykke musik software, som jeg påtænker at anskaffe mig igen. Fordelen ved programmet er, at alt hvad man skal bruge er inkluderet i programmet. Dengang kunne man dog ikke optage reallyd, men nu da det er en indbygget feature i programmet, er det et stærkt alternativ til eks. Cubase, Logic, Studio One mv..

Propellarheads

Jeg husker ikke nøjagtigt hvornår jeg lavede musikken, men syntes at erindre det var i slut 90-erne. Det var en periode i mit liv, hvor jeg brændte for det mere danceagtige udtryk eller hvad man nu kalder det? Jeg har ikke helt styr på genrene, og andre ville sikkert kalde det noget andet, men skidt med det. Indholdet ændrer sig ikke af den grund..

Musikken er copyright ed..

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Lyde fra gamle dage

  1. `Mer`af samme slags- straks !!!!!!!!!!!!
    Rigtigt dejligt- Nostalgisk- Roligt- rytmiskt- godt.
    Jeg kan Knagme godt lide det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.