april 19, 2024

Guitarside

Af Michael Bonnevie

 

Jeg har oprettet en side dedikeret til guitar.

Herunder vil jeg løbende prøve at komme med mine betragtninger omkring det at spille guitar, såsom tips og tricks, undervisning osv.

Martin guitar

Ovenstående billede har jeg lavet i Maya 3D. Det skal forestille en Martin guitar, som anses for at være noget af det bedste indenfor akustiske guitarer. Jeg har selv en Martin Dm.

Diverse guitarsider på GD

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.