april 24, 2024

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Den tid der gik

  1. Har lige gennemgået dine Indspilninger som jeg selvfølgelig har hørt før, jeg er stadig vild med din indspilning af `DEN TID DER GIK` og meget glad for mit genhør, jeg husker tydelig at jeg , da jeg hørte stykket første gang, blev meget forskrækket over eksten du havde skrevet og troede at du og din kæreste havde knas i jeres forhold, senere forstod jeg at det simpelthen var dit `Digt`der i den grad spillede mig et `Puds`. I er stadig sammen på godt og ondt, nu i mer end tyve år………… Nå, Scooter Hymnen er også rigtigt god, men trænger ligesom de Irske Melodier`, efter min mening, til en afpudsning, teksten er rigtigt rammende………….

    M.v.h. gb………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.