april 19, 2024

Scooterhymne

Af Michael Bonnevie

 

Scooterhymne er en efterhånden gammel sang, som jeg har lavet til en af mine gode venner som bor på Lolland, og som kører scooter/knallert på sit 39-ende år.

Jeg tror der er mange der kan sætte sig ind i frustrationen over de 2 hjulede når de ikke virker, og specielt de dage hvor vejrliget ikke er noget at råbe hurra for.

Denne sang handler om en mand og hans scooter kvaler 🙂

Lyt til ‘Scooterhymne’

 

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Scooterhymne

  1. Kender vi det ikke, frustrerende ikke, men ikke til at ignorere, et stærkt pust af frihed med omkostninger !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.