juni 14, 2024

Nikon D5

Af Michael Bonnevie

 

Nikon D4 som pt. er Nikons flagskib inden for DSLR´s, vil inden længe få en storebror, nemlig Nikon D5 Dual hand edition.

Som noget helt nyt, er Nikon gået en helt anden vej, og vil med denne generation af deres high end DSLR kamera, prøve at nå ud til en bredere skare af fotografer. Det ser ud til, fra de billeder der er lækket på nettet, at Nikon D5 bliver lige let at gå til, -hvad enten man er højre eller venstrehåndet. De fleste af funktionerne på kameraet er spejlvendte, med undtagelse af enkelte knapper.

nikon-d5

En spændende tanke, og modigt af Nikon! Jeg glæder mig til at prøve kameraet om et par måneder, og se om de har ramt plet.

Rans lirpa

In English

With this edition of the Nikon topseller, Nikon D4, -Nikon have chosen to go all out, and put a whole new breed of their DSLR camera on the market. The Nikon D5 is now build for both the left and right handed at the same time, which will put a smile on many faces in the Photo community.

This pictures was found on the internet, and a official launch is not due before a couple of month. Minor changes can be expected!

Loof slirpa

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Nikon D5

  1. Kære Admin :
    `1. April`, Sommeren står for døren og selv om det trækker ud, nyder vi allerede Solen, netop i de sidste to dage af Påsken, der jo i år er faldet tidligt. Hvor heldig kan man være ? Fotograferne er på banen, også de Venstrehåndede, der jo har måttet klare sig bedst muligt efter det forhåndenværende Søm`s princip, med Spejlvendte Billeder ! Kejtet har det altid været og det vedbliver det sandsynligvis med at være, på trods af `RANS LIRPA`s ` tiltag !!!!!!!!!
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.