februar 23, 2024

Melodier fra arkivet

Skrevet af Michael Bonnevie

 

For et stykke tid siden da jeg ryddede op i mine mange underlige ting og sager, faldt jeg over et kassettebånd fra dengang jeg startede med at lave musik på keyboard. Det har været i starten af 90-erne, så dengang røg optagelserne på kassette.

Ikke det bedste medium at gemme i, men optagelserne har holdt sig nogenlunde friske. Der er en del bånd støj, men noget kunne jeg hive ud via EQ på de rette bånd. Jeg har re mastered optagelserne, så de nu fremstår ok..

cassettetapes

Det er 3 stykker musik, som jeg dengang syntes lød Irsk i udtrykket, så derfor kaldte jeg dem Irish 1-3. Meget originalt 🙂

Nu da jeg har siddet og gennem lyttet stykkerne igen nogle gange, så undrer det mig, at jeg dengang uden meget kendskab til musikproduktion, kunne fremtrylle melodierne.

Jeg kunne godt tænke mig engang at få indspillet dem igen, men jeg er ret usikker på om jeg egentlig er i stand til at komme frem til noget der er ligeså godt?

Klik for at lytte til ‘Irish 1-3’

 

 

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Melodier fra arkivet

 1. Nu har jeg gennemgået de tre omtalte stykker `Irsk`musik, flere gange. Så, uden at ville gøre mig til expert, er jeg umiddelbart indstillet på at give dig ret. Temaerne er intrigerende og fængene og instrumenteringen rammende, men, en genindspilning ville give melodierne det sidste `Pift`. Som du selv er inde på Admin, er kvaliteten meget svingende fra de ældre Bånd, specielt hørbart på nr. 2 og 3, hvilket har en tendens til at fortegne Lydbilledet og har visse steder også en tendens til at Mudre helhedsindtrykket, det er synd for det gode resultat du har skabt…………
  Irish 1. Rent Tattoo, dejligt, genkendeligt, Military……. En klar favorit………Måtte genhøres……….
  Irish 2. Fint Tema, roligt men svingende kvalitet på grund af de ældre Bånd…….
  Irish 3. Samme bedømmelse som nr.2 …….
  Igen, hvor ville det glæde mig at høre en genindspilning…….

  Jeg tænker stadigt på det Band du selv spiller i og den oplevelse du var med til at give mig, foran Rigshospitaler for et par år siden, jeres temaer fra Halvtedserne og frem, med de udødelige Hits, fremført med professionalisme og akkuratesse, at se sig selv ` Rokke ` med,
  at være ude af stand til at stå stille, medens i gav den Gas på senen !!!!!!!!!!!!!!

  M.v.h. gb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.