december 5, 2023

IPad H2O edition

Af Michael Bonnevie

 

Yes, den skulle være god nok. Apple har endnu engang gjort det, og overgået sig selv med deres nye produkt, IPad H2O edition.

Denne gang er de gået helt nye veje, og tænkt ud over rammerne.

Displayet er lavet i vand! Ja, og så er det ikke engang løgn. Vandet bliver holdt på plads af et kraftigt magnetfelt, men hvordan de ellers har gjort må forblive en hemmelighed.

IPad H2O er først klar til salg engang i August, og mon ikke der vil blive rift om de 200 stk. der kommer til Danmark i første ombæring..

Jeg glæder mig

Artiklen er blevet leaked af en tidligere ansat i Ranslirpa, en underafdeling af Apple

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “IPad H2O edition

  1. Godt navn H 2O – I Pad `Vand` og så med den foromtale, de gør det i sandhed igen, nu lige, som man var blevet glad for, at man trods alt ikke brændte på I Pad 3, der selv om den har en bedre skærm end 2`eren, trods alt ikke byder på revulutioner teknisk set. Man priser sig lykkelig over at leve nu og leve med i udviklingen, der tillader een at føle sig levende, med, og deltagende i det pulveriserende liv derude, der bare `drøner` der ud af. Nu mangler man bare det fuldt integrerede T.V. med P.C., H 2O skærm og følelses reaktion via bevægelsessensorer, så vil den `foreløbige` lykke være gjort, Prisen ( den samlede omkostning, også psykisk og familiemæssigt), taler vi om senere !!!!!! Jeg tænker meget på om jeg elsker at hade den eller om jeg hader at elske, `UDVIKLINGEN`……….
    Godt at det kun er 1. April een gang om året ———–

  2. Fin artikel, men nu er det jo 1. april, så du kan lige nå at lave en artikel hvor du fortæller en historie der ikke er sand…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.