februar 29, 2024

Kedsomhed

Af Michael Bonnevie

 

Derfor tog jeg et af mine billeder fra Dragør fort turen, og retoucherede det til ukendelighed.

Jeg lånte lidt billeder her og der fra nettet, og det kom der denne underlige kreation ud af..

Link til fuld størrelse: War stars

Og så lige lidt mere kedsomhed, nu jeg alligevel var i gang.

Link til stor version af Dragør Moon

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kedsomhed

  1. Batterier ikke er inkluderet og der ikke er angivet type eller i-sætningsmulighed, det er jeg bare så glad for, så undertegnege melder helt fra. `Ideen`, når man alligevel keder sig og har den viden, efter insider syn og reportager, at Dragør Fortet er nedlagt som forsvarsposition for det sydlige København fra Østersøen, jeg så det jo i Admin`s reportage, er Invasionen fra `Rummet` via Dragør selvfølgelig en mulighed der ikke kan udelukkes, og også noget jeg ville tage afstand fra, når jeg ser Våbnenes størrelse og betænker Dragør By, der ville være næste `skridt` for `Væserne`, det ville knagme være synd ! Kære Admin, vi har uro nok udenfor Danmark, uden at indblande `Ufoer` på Amager`s kyster. Nu er det Forår, Fuglene synger og Solen begynder sin opvarmning af sindet, måtte det smitte af på Politikerne også, inclusive den nye Forsvarschef og den nye Finanslov !!!
    Dit billede er godt men tanken `GYSELIG` og Depressiv som også mange andre fremtidsfantasier vi går og gør os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.