december 1, 2023

Narita-Life

Af Michael Bonnevie

 

Engang tilbage i 1996 blev jeg kontaktet af en af mine gode venner, Kenny Lübcke. Han spurgte mig om jeg havde lyst til at lave et cover til hans band, Narita.

Dengang var jeg så småt startet med 3D, og Kenny ville gerne have at jeg prøvede at gå den vej med det. Efter en del ping pong frem og tilbage, endte vi op med resultatet som i kan se i galleriet.

Det var en sjov proces, hvor jeg blandt andet var en tur omkring studiet for at se hvad de lavede, og for at møde de andre gutter i bandet. Cd-en er primært udgivet i Japan, og det er da ret sjovt at tænke på, at min grafik stadigvæk kan findes derude i verden 🙂

Her en googlesøgning på Narita Life

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.