juni 14, 2024

Ode til kaffen

Af Michael Bonnevie

 Ode til kaffen

Oh kaffe, du sorte satan, som smiler fra bunden af min kop
Du er en charlatan, som forfører og gør underværker i min krop

Når jeg dufter dig om morgenen, friskbrygget og rund
Mundvandet løber, jeg fører dig til min mund

Suger dig i hulen, og slynger rundt
Gurgler et par gange, og lader mig fange

Af din aroma og essens
Alt Imens

Jeg opdager til min gru
Min manglende omhu

Idet jeg synker
Og små pibende klynker

Den forkerte ske!
Det jo TE!!

Billede fra Wikipedia,- Mette Nielsen

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Ode til kaffen

  1. LIGE PÅ KORNET (Bønnen) !!!!!!
    Jeg føler med dig, pragtfuldt digt, godt skrevet, rammende og ONDT !!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.