juni 14, 2024

Dronningen fylder år

Af Michael Bonnevie

Dronningen fylder år

Fredag d. 16 april-2010, dronning fylder år, får sikkert sat sit hår
Tv flipper ud, Pjerrot spiser blår, og garden tromme slår.

Folk fra nær og fjern, sender blomst, og spenderer sin nulindkomst
Tv vært fælder tåre, ved hendes fremkomst, håber på merindkomst.

Dejlig dag i Dannevang, med og uden rang, skål i bægerklang
Sid med ved bord, bryd ud i aftensang, hvor min nødudgang?

Dronningen

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Dronningen fylder år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.