maj 23, 2024

Det okay!

Af Michael Bonnevie

Det okay!

At tro man er okay, fordi andre syntes man er okay.

Det er også okay, hvis man kan leve med den antagelse, at andres okay er okay
Og at tro, at den okay-et-hed, hvori man spejler sig er okay

Men er det okay, at tro at man er okay, blot fordi det er okay at være okay?
Det er kun okay, hvis du selv er okay med at være okay

Er du okay?

Okay!

Ok sign

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Det okay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.