juni 14, 2024

Onsdag, og solen skinner

Af Michael Bonnevie

Onsdag, og solen skinner

Onsdag og solen skinner
Står på altanen med æblerøde kinder

Får øje på en fugl der spiller lut
Må have drømt- “det var gadens sut”

Sætter mig ved bordet
Læner ud, og og hører koret

Der lovpriser bajeren og rosen
Lyden fra Nokken, Hejren og skosen

Tænder for radioen, lytter til P3
De siger noget om vejret, og et træ

Hører ikke efter, nynner for mig selv
Bemærker dog, “Kina”, og “kraftigt efterskælv”

Ha!, det har de godt af, de stakler
Lever med hovedet nedad, og styret vakler

Godt jeg har min altan og kaffe
Uden det, måtte jeg ty til Bladan og daffe..

Sol

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Onsdag, og solen skinner

  1. Er selv enormt glad for KAFFE og er bare så glad for din beslutning, om at blive en stund hos os andre, tiden er knagme for kort i forevejen !!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.