december 1, 2023

Windows 10 tips and tricks-Godmode

Af Michael Bonnevie

 

GodMode, det udvidede kontrolpanel.

Er du typen som jeg, som godt kan lide at have lidt mere kontrol over din Windows installation og settings? så er Godmode sikkert noget for dig.

Godmode er det gode gamle kontrolpanel, men udfoldet så alle settings er at finde i en lang liste fra A til Å. I det ‘gamle’ kontrolpanel, kan det ofte være svært at vide hvor tingene gemmer sig, men i Godmode er det bare at scrolle derudaf indtil du støder ind det du leder efter.

Sådan opretter du Godmode.

Stil dig på skrivebordet. Højreklik og vælg ny mappe. Kopier og Paste nedenstående kode (hele koden incl. godmode) ind i navnefeltet og tryk enter! That’s it! Du har nu lavet et nyt Godmode ikon på skrivebordet.

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}


Disclaimer:

Samtlige tips og tricks, har jeg fundet på nettet, eller fået at vide af andre, så dem kan jeg ikke tage kredit for. Til gengæld er det rigtig svært at kreditere den her slags ting, da de findes et hav af steder, og det kan være uvist, eller endog umuligt at vide, hvem der først fandt på dem. Det er ment som en service til mine læsere, og huskeliste til mig selv..

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Windows 10 tips and tricks-Godmode

  1. Selvfølgelig skal også dette afprøves, det lyder lovende, alt der kan gøres nemmere og mere overskueligt- Tak skal du have Admin……..
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.